Singelloop Enschede – 10 September 2023

Op zondag 10 september laten duizenden sportievelingen zich van hun beste kant zien tijdens de Singelloop 2023. Hét hardloopevenement met de Enschedese singels als parcours. Ren je zelf niet mee, maar wil je wel mensen aanmoedigen? Dan vind je hier alle praktische info.

Start en finish in het volkspark

De start en finish van de Singelloop is in Het Volkspark Enschede. Vanuit daar kunt u de hardlopers dus bij begin en eind aanmoedigen. In de tussentijd zijn er meerdere activiteiten waar u ook aan kunt deelnemen.

Over de singelloop

Er worden verschillende afstanden gelopen tijdens de Singelloop.

De enkele singelloop (8 KM)
De deelnemers die meedoen aan de Singelloop lopen één keer de singel af, dat is in totaal 8 KM. Dit jaar is er ook voor bedrijven die mee doen de bedrijvenloop, dit is dezelfde afstand maar een leuk initiatief om aan te moedigen dat collega’s samen gaan lopen.

Start: 11:00 uur

De dubbele singelloop (16 KM)
Voor de echte diehards is er dit jaar ook een Dubbelle Singelloop georganiseerd. Deze strijders gaan dus twee keer de Singel aflopen, dat houd dus in 16 KM.

Start: 10:20 uur

Van jong tot oud

Voor de volwassenen hebben we natuurlijk de Singelloop. Mocht je nou niet meelopen en gewoon een leuke dag willen hebben in het park dan kan je je ook prima vermaken in Het Volkspark zelf. Er worden namelijk meerdere activiteiten georganiseerd voor jong- en oud. Ook staat er een divers aanbod aan foodtrucks in Het Volkspark waar je jezelf kunt trakteren op een lekker drankje of hapje.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht!
Naast de Singelloop wordt ook de Kidsrun gelopen van 0,85 KM. Daarnaast zijn er meer leuke activiteiten voor de kinderen, zoals springkussens, stormbanen, een klimwand en verschillende workshops.

Start Kidsrun: 13:10, 13:30 en 13:50 uur.

Bron: Singelloop Menzis Enschede

Datum

Zondag 10 september

Tijd

Zie programma

Verzamelpunt

Het Volkspark Enschede

Aangepast

Het programma is iets aangepast vanwege het warme weer zie onze nieuws pagina voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het evenement.

Gangbaar is dat de Singelloop inhoud dat je één keer over de hele singel loopt van Enschede (8KM), dit jaar wordt er ook een dubbele Singelloop georganiseerd (16 KM).

De Singelloop biedt de uitgelezen kans om jouw sportvereniging op de kaart te zetten in Enschede. Op zondag 10 september wordt de 26e editie van de Menzis Singelloop georganiseerd. Jaarlijks staan er tussen de 4000 en 5000 deelnemers aan de start (vorig jaar wel 1700 kids!).

De Singelloop Enschede is gesponsord door Menzis, voor meer informatie over de Singelloop kan je kijken op www.singelloop-enschede.nl/

Foto’s Volkspark

Vergelijkbare berichten