Volkspark in Enschede

Landelijke opschoondag – 18 maart 2023

Op zaterdag 18 maart 2023 is het Landelijke Opschoondag en het Volkspark doet mee! Samen met omwonenden en liefhebbers steken we de handen uit de mouwen. Het evenement vindt plaats op 18 maart 2023 van 10:00 uur tot circa 14:00 uur. De buurtcommissie en de beheerders van het park organiseren het evenement. Aanmelden kan via deze link: Aanmelden Landelijke Opschoondag.

Schoon park

Samen met liefhebbers van het park en omwonenden leveren we een bijdrage aan het schoonmaken en schoonhouden van het prachtige Volkspark. Doe mee en maak er een gezellige dag van!

Van jong tot oud

Ook aan de kinderen is gedacht! Kinderen kunnen geschminkt worden en uiteraard ook helpen. Daarvoor is een klein aantal materiaal aanwezig. Ook krijgen ze een kleine verrassing op het eind.

AAnmelden Landelijke opschoondag

Aanmelden kan via deze link: Aanmelden Landelijke Opschoondag.

Datum

Zaterdag 18 maart 2023

Tijd

10:00 tot 14:00.

Verzamelpunt

Speeltuin

Prijzen

Gratis

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het evenement.

De Landelijke Opschoondag is een evenement waarbij heel Nederland gezamenlijk een schoonmaakactie houdt. Deze vindt elk jaar in de derde week van maart plaats. Het is een dag waarop Nederlanders met hun buren, vereniging, de sportclub, school of hun collega’s samen hun buurt schoonmaken.

De Landelijke Opschoondag in het Volkspark Enschede vindt plaats op zaterdag 18 maart 2023 van 10:00 tot en met 14:00.

De Landelijke Opschoondag in het Volkspark Enschede wordt georganiseerd door de Commissie van Beheer over het Volkspark.

Foto’s Volkspark

Vergelijkbare berichten